miercuri, 12 septembrie 2012

Plata salariilor la Oltchim

Sindicatul de la Oltchim cere Guvernului ca privatizarea să se facă în condiți optime și avantajoase. Salariile să fie plătite la zi.

Federația Sindicatelor Libere din Chimie și Petrochimie dar și Confederația Națională Sindicală, împreună cu Sindicatul Liber Oltchim “Cartel Alfa” se vor implica în găsirea de soluții pentru continuarea în cadrul S.C. OLTCHIM S.A , aceștia fiind direct în contact cu factorii de răspundere guvernamentali, solicitand în toate ocaziile reluarea neîntârziată a funcționării instalațiilor cât și achitarea salariilor restante.
În schimb mai marii de la Bucureștii consideră că, procesul de privatizare trebuie să aibă loc în condiții avantajoase pentru economia națională. Se cunoaște faptul că, compania are caracter strategic pentru mai multe sectoare din economia românească.
În final, sindicatele solicită Guvernului României să promoveze de urgență, măsurile convenite în cadrul întalnirilor cu reprezentanții Sindicatului Liber Oltchim, care vizează reluarea activității companiei și plata salariilor restante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu