luni, 10 septembrie 2012

Judetul Valcea luat la puricat de politisti

Direcţia Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a coordonat sâmbătă, 8 septembrie, o acţiune în judeţul Vâlcea, în cadrul căreia poliţiştii au aplicat peste 160 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 18 permise de conducere.

   În cursul zilei de sâmbătă, 8 septembrie 2012, pe raza judeţului Vâlcea, s-a desfăşurat o acţiune în sistem integrat, sub directa coordonare a ofiţerilor specialişti din cadrul Direcţiei Rutiere – I.G.P.R., la care au participat efective din structurile de ordine publică şi poliţie rutieră ale I.P.J. Vâlcea, precum şi echipaje de poliţie rutieră din cadrul Inspectoratelor Judeţene de Poliţie din Argeş, Dolj, Gorj, Olt şi Sibiu.

   Poliţiştii au constatat 7 infracţiuni la regimul circulaţiei şi au aplicat 161 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 42.280 de lei. În cadrul acţiunii au fost depistaţi 10 conducători auto care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. 3 dintre aceştia sunt cercetaţi în continuare sub aspect penal, iar faţă de 4 au fost luate măsuri sancţionatorii contravenţionale.

   De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 18 permise de conducere şi au fost retrase 10 certificate de înmatriculare. Poliţiştii au aplicat 2 sancţiuni contravenţionale şi pietonilor angajaţi în traversare prin loc nepermis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu