duminică, 9 septembrie 2012

Nevoia de solidaritate cu Dragnea - nastase.wordpress.com

Procurorii lui Băsescu au început să construiască o categorie distinctă de infracţiuni – delictele politice.

nevoia de solidaritate cu dragnea   ADRIAN NĂSTASE: După acuzarea mea – ca preşedinte de partid – pentru campania parlamentară şi prezidenţială din 2004 – iată, a venit rândul secretarului general al partidului – Liviu Dragnea – să fie acuzat, în baza unei legi – legea nr. 78/2000 care continuă să funcţioneze şi să fie utilizată în afara Codului penal.

   Este o nouă operaţiune politică de manipulare, o încercare de a institui un regim de teroare în „pregătirea” alegerilor din decembrie. Vă aduceţi aminte de acuzaţiile de fraudă electorală, din 2004, aduse de Băsescu la adresa guvernului pe care îl conduceam? S-a dovedit că a minţit. Da, şi? Rezultatul votului a rămas acelaşi. Acum însă, e nevoie de solidaritate în faţa unei noi operaţiuni a „mainilor murdare”, care a început prin acţiunea „procuroilor – misionari”, care se plimbau pe la sate cu Biblia într-o mână şi cu „auto-denunţurile” în cealaltă.


   Miza, repet, o reprezintă votul din decembrie, atunci când Barroso nu va mai putea impune un cvorum de participare. De aceea, Băsescu vrea să împrăştie „bilele de biliard” pentru a le lovi una câte una, prin procurorii lui. Soluţia e simplă: nu acceptaţi diversiunile. Rămâneţi împreună! Rămâneţi uniţi! Formula „small is beautiful” a fost şi rămâne o capcană – şi în privatizare şi în politică!

P.S. Le mulţumesc celor care doreau să-mi trimită un celular şi o tabletă (fără să ştie, probabil, că sunt interzise aici) dar mă descurc şi fără ele. Am revenit la scrisul „manual” şi, după cum vedeţi, m-am readaptat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu