luni, 10 septembrie 2012

Accident rutier mortal produs in Costesti, judetul Valcea

Accident produs, în localitatea Costeşti, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de trafic

accident rutier mortal produs in costesti   Duminică, 9 septembrie 2012, în jurul orei 23.50, B. Alexandru, de 21 ani, din oraşul Avrig, judeţul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism marca Dacia Logan, pe D.N. 67, pe raza localităţii Costeşti, din direcţia Râmnicu Vâlcea spre Târgu Jiu, iar la km 157, pe fondul neadaptării vitezei la ieşirea dintr-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers spre stânga şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, intrând în coliziune cu un imobil de pe marginea drumului.

   Din accident a rezultat decesul lui G. Petre, de 21 ani, din oraşul Avrig, pasager pe bancheta din spate a autovehiculului, care a fost transportat la Morga Spitalului orăşenesc din Horezu, precum şi rănirea uşoară a conducătorului auto B. Alexandru, care a fost transportat la Spitalul orăşenesc din Horezu pentru îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral acut închis, plăgi escoriate regiune anterioară a gâtului şi plagă prin tăiere antebraţ stâng.


   Totodată, a mai fost rănit uşor şi pasagerul dreapta faţă, G. Marius, care a fost transportat şi el la Spitalul orăşenesc din Horezu pentru îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral acut închis, contuzie claviculă stânga, contuzie genunchi stâng. Cei doi tineri răniţi au refuzat internarea.

   Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, recoltându-i-se probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu