luni, 17 septembrie 2012

Dan Diaconescu in front comun cu rusii de la GAZPROM pentru blocarea privatizarii la OLTCHIM

Serviciile speciale române păzesc pavilionul OLTCHIM, să nu-l fure germanii sau polonezii - (vezi foto)

   Victor Ponta: "Eu mi-am spus părerea publică şi anume că Ministerul de Finanţe trebuie să se ocupe mai mult de strâns bani şi mai puţin de venit cu idei extraordinare" [...] "Am vorbit cu ministrul Chiţoiu. Nu vom fi de acord cu niciun fel de soluţie care nu garantează păstrarea funcţionării Oltchim, a Arpechim şi, practic, a locurilor de muncă. Orice fel de investitor care vine şi nu ne garantează acest lucru, nu îl vom accepta".

   Dan Diaconescu cere suspendarea procesului de privatizare a Combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea, susţinănd că el este reprezentantul poporului român. "Noi prostimea, suntem suspicioşi", a declarat cel mai iubit ales al Poporului. Angajaţii de la OLTCHIM sunt în ceaţă. Se aud voci care spun că nimic nu este întâmplător şi asistăm la desfăşurarea unui scenariu scris de Constantin ROIBU.

   Serviciile secrete şi forţele de ordine păzesc birourile de la OLTCHIM, pe o platformă pustie fără nicio urmă de protestatar. Printr-un efort comun se fac jocurile pentru a se manipula privatizarea combinatului de la Vâlcea. Adversitatea faţă de investitorii germani, manifestată de către Constantin Roibu, artizanul dezastrului de la OLTCHIM, sacrifică interesele naţionale.

   Ca urmare a presiunilor facute de ruşi şi de alesul poporului - Marele DD, termenul de depunere a ofertelor pentru privatizarea OLTCHIM se prelungeşte până joi, 20 septembrie 2012, la ora 12.00. Documentele de participare depuse rămân valabile, iar cumpărătorii dosarului de prezentare şi ai caietelor de sarcini au dreptul să retragă documentele depuse, să completeze şi sau să continue depunerea de documente până la noul termen limită.

   Vă reamintesc că în urmă cu două săptămâni Guvernul Român a schimbat strategia de privatizare a Oltchim, hotărând ca vânzarea să fie "executată" în procedură colectivă pentru: pachetul de acţiuni deţinut de stat, respectiv 54,6% din capitalul social, şi a creanţele Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) şi Electrica SA, reprezentând 1,8 miliarde lei sau 56% din datoriile companiei. Ca urmare, o mare parte din clica din fosta conducere, şi sub presiunea angajaţilor, a dat bir cu fugiţii, fără prea multe complexe de conştiinţă având în vedere cât au băgat la traistă până acum.

   Privatizarea OLTCHIM este un exerciţiu democratic pentru toată clasa politică din ROMÂNIA. Demagogia şi populismul politic nu au loc într-un proces de privatizare.

Aşa cum am mai spus, OLTCHIM este în Secţia de Chirurgie, pe masa de operaţie. Constantin ROIBU şi acoliţii săi sunt cancerul care trebuie îndepărtat, cu Gazprom, cu DD, cu PCC, sau fără...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu