vineri, 14 septembrie 2012

Moarte suspecta la Calinesti

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Brezoi, judeţul Vâlcea, au fost sesizaţi despre faptul că, H. Istvan, cetăţean de origine maghiară, a fost găsit decedat în localitatea Călineşti.

moarte suspecta la calinesti   Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit, în urma verificărilor efectuate, faptul că bărbatul decedat a fost implicat într-o altercaţie cu Cristian G., de 25 ani, din comuna Călineşti, şi că la un moment dat, tânărul i-a pulverizat spray lacrimogen în faţă lui H. Istvan, iar ulterior acestui moment, bărbatul a acuzat dureri, s-a lăsat la pământ, după care a decedat la scurt timp.

   Poliţiştii au constatat că altercaţia dintre cei doi bărbaţi a pornit de la o neînţelegere privind cheltuielile de transport, Cristian G. având intenţia de a cumpăra material lemnos de la persoana decedată. În urma necropsiei cadavrului, medicul specialist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Vâlcea a stabilit că moartea bărbatului a fost una neviolentă şi  s-a datorat insuficienţei acute de miocard în complicaţie cu o pancreatită acută necrotică.
În cauză urmează a se dispune soluţie procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Brezoi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu