duminică, 24 februarie 2013

România prezentă la Târgul Internațional de Materiale de Construcții KyivBuild

Şapte societăți comerciale românești producătoare de materiale de construcții îşi promovează produsele, alături de alte branduri importante din Europa și din lume, la cea de a XVII-a ediție a Târgului Internațional de Materiale de Construcții KyivBuild – 2013, care are loc în perioada 20-22 februarie 2013 la Kiev, Ucraina.
WWW.EUROVALCEA.RO
KyivBuild   Companiile românești prezente la Târg  (Adeplast, Aris Electra SRL, Ceramica Iasi SA, Hobas Pipe System SRL, Plastsistem SA, Royal Land Impex SRL, Saint-Gobain Glass Romania) au expus o gamă largă de materiale de construcții în cadrul pavilionului naţional, care a fost vizitat de oficialităţi din ţara gazdă, precum şi de peste 60 de importatori și distribuitori ucraineni din domeniu.
   Ediţia din acest an, a XVII-a, a Târgului Internațional de Materiale de Construcții KyivBuild beneficiază de prezenţa a peste 320 de expozanți din 32 de țări, dintre care nouă cu pavilion național: Germania, Belarus, Portugalia, Ungaria, Italia, China, România, Turcia si Finlanda. Participarea firmelor româneşti la manifestarea de la Kiev a fost organizată de Ministerul Economiei, în colaborare cu Asociația Producătorilor de Materiale de Construcții.

citeşte TOT pe WWW.EUROVALCEA.RO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu