duminică, 17 februarie 2013

Comercianţi de produse ETNOBOTANICE luaţi la puricat de SCCO şi DIICOT VÂLCEA

11 PERCHEZIŢII EFECTUATE LA “COMERCIANŢI” DE PRODUSE CU EFECTE PSIHOACTIVE
Un grup infracţional, format din cinci persoane, care comercializau substanţe de tip etnobotanic, a fost destructurat de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT.
WWW.EUROVALCEA.RO
   Sâmbătă, 2 februarie 2013, poliţiştii SCCO Vâlcea, împreună cu procurorii DIICOT -  Biroul Teritorial Vâlcea, cu sprijinul Serviciilor Antidrog din cadrul BCCO Piteşti şi BCCO Constanţa şi al jandarmilor, au efectuat percheziţii la cinci persoane, cu vârste cuprinse între 28 şi 31 de ani,  suspectate de trafic de produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Acţiunea a beneficiat de sprijinul informativ-operativ al DOS – IGPR şi al DIPI.
   În urma celor 11 de percheziţii domiciliare efectuate, din care 8 în Râmnicu Vâlcea şi 3 în Constanţa, au fost ridicate aproximativ 1.160 grame de substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, 8 cântare electronice de mare precizie, documente, 8 laptopuri, unităţi de calculator, hard-disku-uri, memory-stick-uri, carte SIM  şi sume de bani.

citeste TOT pe WWW.EUROVALCEA.RO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu