duminică, 17 februarie 2013

„Fabuloasa lume a banilor”

Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului în parteneriat cu Banca Comercială Română derulează proiectul educaţional „Fabuloasa lume a banilor”. Proiectul se adresează elevilor cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani.
WWW.EUROVALCEA.RO
Fabuloasa lume a banilor   Expoziţia interactivă „Fabuloasă lume a banilor”, deschisă la Muzeul Naţional de Istorie a României în perioada 28.11.2012-30.04.2013, oferă o serie de lecţii valoroase de educaţie financiară într-o formă inedită, non-formala şi bazată pe experienţă. Inaugurarea expoziţiei a avut loc la Muzeul Naţional de Istorie a României în dată de 20 noiembrie 2012 şi a avut ca invitaţi reprezentanţi ai BCR, MECTS, Banca Naţională a României, Asociaţia Romană a
   Elevii vor putea vizita expoziţia individual, însoţiţi de părinţi sau în grupuri organizate la nivelul unităţilor şcolare implicate în proiect. Concepută ca un joc, expoziţia oferă copiilor ocazia să înveţe şi să înţeleagă noţiuni financiare de bază, să-şi însuşească un coportament financiar responsabil şi să-şi construiască o imagine obiectivă asupra banilor. „Fabuloasa lume a banilor” este adusă în România de BCR şi ERSTE Group Bank, în parteneriat cu Muzeul Naţional de Istorie a României. Conceptul expoziţiei a fost realizat de către Muzeul Copiilor FRida&freD din Graz, Austria şi, până acum, s-a bucurat de un mare succes în Viena şi Bratislava.

citeste TOT pe WWW.EUROVALCEA.RO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu