duminică, 17 februarie 2013

Prefectul MIRCEA NADOLU este preocupat de problemele persoanelor vârstnice din Vâlcea

Prefectul Județului Vâlcea, MIRCEA NADOLU a convocat o şedinţă lunară a Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice Vâlcea.
WWW.EUROVALCEA.RO
   Şedința a avut loc la sediul Instituţiei Prefectului – Judeţul Vâlcea cu  participarea reprezentanţilor organizaţiilor de pensionari, serviciilor publice deconcentrate şi Instituţiei Prefectului. Potrivit ordinii de zi, s-au supus dezbaterii mai multe teme.
   Reprezentanţii organizaţiilor de pensionari au prezentat problemele cu care s-au confruntat în anul precedent în activitatea proprie dar şi probleme de interes general, rezultate în urma  crizei economice. Au fost aduse la cunoştinţă iniţiativele acestora cu privire la activităţile de consiliere pe diferite domenii pentru persoanele vârstnice, rezultatele unor studii privind stratificarea socială, schimburi de experienţă intrajudeţene precum și  o serie de evenimente aniversare.
   A fost apreciat modul în care s-a desfăşurat activitatea Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice în anul 2012 şi promptitudinea cu care au fost comunicate, organelor centrale, concluziile rezultate în urma întâlnirilor lunare precum şi propunerile menite să îmbunătăţească calitatea vieţii persoanelor vârstnice.

citeste TOT pe WWW.EUROVALCEA.RO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu