duminică, 17 februarie 2013

Furt de energie electrică depistat la Buneşti şi Copăceni

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vâlcea a fost solicitat să acorde sprijin lucrătorilor din cadrul CEZ România pentru depistarea cetăţenilor care sustrag energie electrică folosindu-se de instalaţii artizanale din reţeaua de distribuţie a CEZ România.
WWW.EUROVALCEA.RO
   Jandarmii vâlceni au dat curs solicitării primite şi împreună cu lucrători din cadrul CEZ România au acţionat pe raza localităţilor Buneşti şi Copăceni din judeţul Vâlcea unde au depistat patru proprietari de locuinţe care sustrăgeau energie electrică prin intermediul unor conductori electrici racordaţi ilegal la reţeaua de alimentare.
   P. Maria de 48 de ani - din Buneşti, C. Vasile de 35 de ani - din Copăceni, T. Nicolae de 48 de ani - din Buneşti şi B. Constantina de 51 de ani - din Copăceni, sunt cercetaţi pentru "sustragere de energie electrică şi folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare", fapte prevăzute şi pedepsite de art. 208 din Codul penal şi art. 92 alin. 2 din legea nr. 123/2012 a energiei electrice şi a gazelor naturale.

citeste TOT pe WWW.EUROVALCEA.RO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu