vineri, 14 decembrie 2012

Viteză, neateţie şi oase rupte!

Accident grav produs la Slătioara, judeţul Vâlcea

   Joi, 13 decembrie 2012, în jurul orei 17.21, P. Antonica, de 46 ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea pe DN. 67, în localitatea Slătioara, din direcţia Târgu Jiu spre Râmnicu Vâlcea, un autoturism marca Mazda, la  Km 136, la ieşirea dintr-o curbă la stânga, pe fondul neadaptării vitezei la un carosabil acoperit parţial cu polei, a pierdut controlul direcţiei de mers, intrând în coliziune frontală cu postamentul din beton al unui panou de orientare turistică, situat în faţa unui restaurant din zonă.

   Din accident a rezultat rănirea gravă a Antonicăi P., care a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul din Horezu, unde a fost diagnosticată cu politraumatism fractură humerus, fractură gambă dreapta şi fractură femur, precum şi rănirea uşoară a pasagerilor din autoturism, respectiv S. Oana, de 28 ani, care ocupa locul din dreapta faţă, fiind diagnosticată cu contuzie cervicală şi a lui P. Mădălin, de 28 ani, pasager pe bancheta din spate, diagnosticat cu contuzie coapsă, plagă escoriată cot stâng.

   Şoferiţa a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu