vineri, 31 august 2012

Urmarit national depistat de jandarmii valceni

Un bărbat de 56 ani, din Sângeorgiu de Mureş, dat în urmărire naţională, se ascundea în zona Lacului Vidra

urmarit national depistat de jandarmii valceni   Joi, 30 august 2012, orele 21.10, jandarmii montani vâlceni au fost solicitaţi să intervină, prin intermediul SNAU 112, de către J. V., pentru găsirea unui bărbat dintr-un grup plecat să adune ciuperci din pădurea din zona Lacului Vidra - Obârşia Lotrului, care nu s-a mai întors la locul de întâlnire şi care după îndelungi căutări de către ceilalţi membrii ai grupului nu a fost găsit.

Jandarmii montani şi salvamontiştii au constituit echipe de căutare care au intervenit în zona indicată de apelant.

   În jurul orelor 23.00, persoana apelantă a revenit cu un telefon pe acelaşi sistem – SNAU 112 – şi a anunţat că respectivul rătăcit, în persoana lui D. Imre de 56 ani din localitatea Sângeorgiu de Mureş a fost reperat lângă o stână din apropiere şi condus de către ciobani la locul de campare al grupului din care făcea parte, nemaifiind necesară intervenţia echipelor de salvatori.

   În urma verificărilor efectuate de către jandarmi, în bazele de date, a persoanei rătăcite s-a constatat că aceasta, figurează cu menţiuni operative – "urmărit pentru efectuarea unei condamnări de un an" drept pentru care jandarmii montani vâlceni  au acţionat în continuare în vederea, conducerii şi predării acestuia către I.J.P. Vâlcea, misiune încheiată cu succes în jurul orelor 05.00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu