miercuri, 29 august 2012

Incendiu la Malaia, in zona muntelui Puru

Astăzi, la ora 16.00, în zonă acţiona personalul silvic din cadrul Ocolului Silvic Obârşia Lotrului şi a Ocolului Silvic Buila, precum şi din cadrul Obştii Private Belceşti – Vlădoi, urmănd ca mâine, începând cu ora 05.00, la faţa locului să se deplaseze 25 de pompieri militari.

incendiu la malaia in zona muntelui puru   În după-amiaza zilei de 29 august 2012 pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă General Magheru al judeţului Vâlcea au fost anunţaţi despre reaprinderea vegetaţiei uscate existentă la nivelul solului în pădure de răşinoase, în zona muntelui Puru din apropierea lacului Galbenu, situat pe zara localităţii Malaia.

   Cetăţenii care au efectuat anunţul sunt angajaţi ai Ocolului Silvic Privat Obârşia Lotrului, care rămăseseră în supraveghere după stingerea incendiului produs în data de 26 august 2012 în aceeaşi zonă. Pentru evaluarea situaţiei, conducerea inspectoratului a dispus deplasarea grupei operative la locul incendiului. În funcţie de constatări, în data de 30 august 2012, începând cu ora 05.00 se va ordona deplasarea la faţa locului a 25 de pompieri militari echipaţi cu mijloace deprimă intervenţie pentru a stinge incendiul.

   Reamintim faptul că incendiul se manifestă într-o zonă cu teren accidentat şi înclinaţie foarte mare, fapt care îngreunează accesul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu