vineri, 31 august 2012

O statie de alimentare cu carburanti din Dragasani, la un pas de explozie

La intrarea în oraşul Drăgăşani, din direcţia municipiului Râmnicu Vâlcea, un autoturism Mercedes a părăsit carosabilul şi a lovit o pompă de alimentare cu carburant.

o statie de alimentare cu carburanti din dragasani   Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă General Magheru al judelului Vâlcea au înlăturat pericolul producerii unei explozii care ar fi putut fi urmată şi de un incendiu, în urma acestui accident rutier.

   Accidentul s-a produs astăzi, 31 august 2012, la ora 12.19, când un autoturism marca Mercedes, condus de un tânăr, a încercat să evite coliziunea cu un alt autovehicul care nu i-ar fi acordat prioritate. În urma efectuării acestei manevre, şoferul autoturismului Mercedes a pierdut controlul asupra volanului intrând în coliziune cu o pompă de alimentare cu carburanţi, proprietatea unei societăţi comerciale din Drăgăşani.

   La faţa locului s-a deplasat un echipaj de pompieri pentru înlăturare pericolului. Astfel s-a luat măsura opririi deversării de carburant din staţia de alimentare avariată, după care s-a interzis accesul persoanelor neautorizate pe o rază de aproximativ 50 de m., până la remedierea defecţiunilor. Intervenţia a luat sfârşit după aproximativ o oră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu