joi, 30 august 2012

Trei hoti de cablu identificati de politistii din Horezu

Au fost identificaţi autorii a 7 cazuri de furt - fapte comise în Tomşani, Slătioara, Bărbăteşti şi Olăneşti.  

hoti prinsi   În noaptea de 29 spre 30 august 2012, poliţiştii Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Horezu au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Slătioara s-a comis un furt de cablu de telefonie pe o distanţă de aproximativ 100 m., fiind necesară intervenţia poliţiei. În baza celor sesizate,  poliţiştii s-au deplasat la locul faptei, constatând că cele sesizate se confirmă.

   Ca urmare a activităţilor poliţieneşti desfăşurate, poliţiştii au identificat în trafic un autoturism marca Renault, care se deplasa din direcţia Stroeşti către Slătioara, autoturism în care se aflau 3 persoane, respectiv  U. Constantin, de 36 ani, din comuna Pietrari, P. Cristian, de 21 ani, din comuna Bărbăteşti şi G. Nicolae, de 21 ani, din comuna Tomşani. Procedându-se la controlul autoturismului, în interiorul acestuia au fost identificate două bucăţi de cablu de la reţeaua de telefonie în lungime totală de 100 m., cablu ce s-a constatat că provine de la furtul comis din comuna Slătioara.

   Cu ocazia activităţilor de cercetare, s-a mai constatat că cele trei persoane identificate sunt autori ai unui număr de alte 7 furturi de cablu comise în localităţile Tomşani, Slătioara, Bărbăteşti şi Olăneşti.

   Activitatea de cercetare penală continuă pentru a stabili întreaga activitate infracţională a persoanelor identificate, urmând ca în funcţie de probatoriul existent să fie dispuse măsurile legale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu