vineri, 31 august 2012

A fost prins violatorul fetitei din Cernisoara

Nemernicul care a violat o fetiţă de 12 ani a fost găsit ascuns în comuna Alunu

a fost prins violatorul fetitei din cernisoara   Joi, 30 august 2012, efective lărgite de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Vâlcea şi ai Secţiilor de Poliţie Rurală Lăpuşata, Horezu şi Zătreni, sub coordonarea conducerii inspectoratului, au acţionat în zona de sud - vest a judeţului Valcea, pentru identificarea lui Ovidiu C. Florin, care se sustrăgea de la cercetări.

   Autorul violului, este un fost puşcăriaş, condamnat pentru mai multe furturi. Întors recent din străinătate, acesta s-a instalat la Cernişoara, în casa concubinei, cu care avea un băieţel mic. Femeia mai avea încă trei fete dintr-o altă căsătorie, una de şapte ani, alta de zece ani şi alta de 12 ani. Miercuri dimineaţa, Poliţia din Horezu a fost anunţată că bărbatul a bătut fetele, care au fugit de acasă, fiind luate sub ocrotire de funcţionarii Primăriei din Cernişoara. Ulterior medicul legist a constatat că fetiţa de 12 ani a fost victima violului comis de concubinul mamei, Ovidiu C. Florin.

   În urma acţiunilor desfăşurate, bărbatul a fost identificat în comuna Alunu, pe un teren cu vegetaţie forestieră şi a fost condus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea, unde, în urma probatoriului administrat, s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore faţă de acesta pentru săvârşirea infracţiunii de viol. Astăzi, acesta a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu