joi, 30 august 2012

Elevii din Fartatesti si Alunu au participat la Tabara din Tara lui Andrei

48 de elevi din judeţul Vâlcea au participat la cea de-a cincea ediţie a Taberei din Ţara lui Andrei, cursuri neconvenţionale şi ateliere în aer liber, proiect susţinut de PETROM

elevii din fartatesti si alunu au participat la tabara din tara lui andrei   Elevi din Fârtăţeşti şi Alunu, comunităţi din judeţul Vâlcea în care Petrom îşi desfăşoară activitatea, au participat la Tabăra din Ţara lui Andrei, în perioada 12 – 25 august 2012. Micii voluntari cu idei, membri ai echipelor Hărnicutzii şi Radio Kids au fost răsplătiţi cu locuri în tabăra datorită proiectelor propuse în cadrul competiţiei Şcoala lui Andrei, proiecte menite să rezolve probleme din comunităţile lor.

   Pe parcursul unei săptămâni, echipele Hărnicutzii şi Radio Kids au participat la cursuri neconvenţionale şi ateliere în aer liber, care urmăreau dezvoltarea abilitaţilor de leadership şi a spiritului antreprenorial, precum şi promovarea unor valori responsabile faţă de mediu şi comunitate.

   „Tabăra din Ţara lui Andrei” este un proiect al Petrom care îşi propune promovarea unei atitudini pro-active şi responsabile faţă de mediu şi faţă de comunitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu