luni, 11 martie 2013

Maria Grapini, s-a întâlnit cu oamenii de afaceri din Baia Mare

În cadrul întâlnirii de duminică 24 februarie 2013, au fost discutate şi proiecte pentru dezvoltarea turismului, acestea fiind preluate de către ministrul Maria Grapini pentru a le analiza oportunitatea, împreuna cu direcţiile de specialitate din minister
WWW.EUROVALCEA.RO
Maria Grapini   La întâlnire au fost prezenţi şi reprezentanţi ai autorităţilor locale. Întâlnirea a avut ca scop informarea ministrului Maria Grapini cu privire la problemele specifice zonei, dar şi consultarea cu mediul de afaceri local privind măsurile de încurajare a IMM-urilor. S-a întâlnit cu domnul Florian Colceag, preşedintele Institutului Român pentru Studii şi Cercetări Avansate şi cu domnul Eugen Pavel,cercetător. Temele de discuţie au vizat aspecte referitoare la reindustrializarea României prin energii sustenabile şi   demararea programului RO SBIR( Small Business Innovation Research).
   S-a întâlnit cu reprezentanţii Fundaţiei Romanian Business Leaders care au  prezentat problemele avute în  implementarea proiectelor 1001 Startup-uri şi 101 companii de la stres la succes. În acest sens, atât ministrul  Maria Grapini, cât  şi consilierul primului-ministru, domnul  Dante Stein, prezent la discuţie, au afirmat că doresc sprijinirea şi promovarea proiectelor, care au ca obiectiv sprijinirea, consultarea şi dezvoltarea spiritului antreprenorial în România.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu