miercuri, 13 martie 2013

Evazioniștii fiscali sub lupa polițiștilor vâlceni

De la sfârşitul lunii februarie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor Vâlcea, au efectuat mai multe acţiuni în vederea prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale pe raza mai multor localităţi.
WWW.VOCEA-OLTENIEI.RO
Evazionistii fiscali sub lupa POLITIEI   Astfel, în incinta unei societăţi din comuna Câineni au fost identificate mai multe pachete de ţigări şi  sticle de băuturi alcoolice, care nu aveau aplicat timbru fiscal, fiind ridicate în vederea confiscării. S-a luat măsura sancţionării cu 60.000 lei, dispunându-se distrugerea bunurilor nefiscalizate şi suspendarea activităţii de comercializare a produselor accizabile pentru o perioadă de două luni. De asemenea, poliţiştii au desfăşurat o acţiune privind respectarea dispoziţiilor legale în domeniul comercializării de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte şi produse cosmetice.
   Fiind verificate trei agenţi economici, poliţiştii au constatat nereguli la două dintre acestea. Au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale conform prevederilor legii 12/1990 în valoare totală de 11.000 lei şi s-a dispus confiscarea a aproximativ 100 de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte in valoare de peste 10.000 lei.

citeste TOT articolul - CLICK aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu