marți, 19 martie 2013

8 suspecţii reţinuţi pentru falsificarea de monedă în judeţele Vâlcea şi Dolj

Opt persoane din judeţul Vâlcea sunt suspectate de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate că au falsificat şi plasat pe piaţă bancnote din cupiurile de 20, 50 şi 100 de euro. La locuinţele acestora, poliţiştii au descoperit imprimante, cititoare de carduri tip MSR, laptopuri, hard-diskuri, telefoane mobile, memory stick-uri, sute de suporţi optici, precum şi alte documente.
WWW.EUROVALCEA.RO
politia mehedinti   În această dimineaţă, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti -  Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Vâlcea, sprijiniţi de cei din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate la Craiova, au efectuat şase percheziţii domiciliare, dintre care două în municipiul Râmnicu Vâlcea, una în comuna Valea Mare, judeţul Vâlcea, două în oraşul Bălceşti, judeţul Vâlcea şi una în municipiul Craiova, judeţul Dolj, pentru probarea activităţii infracţionale a mai multor suspecţi de falsificare şi plasare pe piaţă de monedă falsificată.
   În baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Râmnicu Vâlcea, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, cu sprijinul luptătorilor Serviciilor Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Vâlcea şi Dolj, precum şi al jandarmilor de la I.J.J Vâlcea, au efectuat percheziţii la locuinţele a patru suspecţi.

citeşte TOT articolul - CLICK aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu