vineri, 12 aprilie 2013

Razie în Râmnicu Vâlcea

Acţiunea poliţiştilor din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea pentru identificarea mai multor suspecţi care se sustrag cercetărilor
WWW.EUROVALCEA.RO
RAZIE in Ramnicu Valcea   Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea sprijiniţi de luptătorii Serviciului  de Acţiuni Speciale au desfăşurat o acţiune, în zona străzilor Danil Ionescu, Radu de la Afumaţi, Saturn şi Intrarea Venus, pentru identificarea mai multor persoane care se sustrag urmăriri penale.
   Cu ocazia activităţilor desfăşurate, au fost legitimate 21 de persoane, au fost conduşi la sediul poliţiei 7 principali suspecţi în cazul a trei dosare penale, în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea a nouă furturi, care iniţial au fost înregistrate cu autor necunoscut. De asemenea, persoanele identificate au fost audiate şi în cazul comiterii a şase infracţiuni de furt calificat de pe rafturi, din spital şi din genţi, comise pe timpul zilei pe raza municipiului. Prezumtivi autori sunt cercetaţi în stare de libertate  pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, fiind suspectate de comiterea şi altor fapte de furt.

citeşte TOT articolul - CLICK  aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu