duminică, 14 aprilie 2013

12 firme româneşti prezente la Târgul internaţional de mobilă

În perioada 9 – 14 aprilie 2013, 12 firme româneşti participă la Târgul internaţional de produse din industria mobilei şi a decoraţiunilor interioare - Salone del Mobile Milano - cel mai creativ eveniment de design de mobilă din Europa
WWW.EUROVALCEA.RO
targ de mobila   Ministerul Economiei, în colaborare cu APMR, patronatul de ramură, au organizat participarea sub pavilion naţional a firmelor româneşti, din acest domeniu. La ediţia din acest an, pe o suprafaţă de 410 metri pătraţi, expun următoarele companii: GLC Mob Arad, Ghildus Design System, Stone Charme, Montecristo Mobili, Simex Group, Alro Internaţional, Country Elements, Ecomatrix, Maria Producţion, Quadra Invest, Sessio.EU şi Sic NRG.
   Salonul prezintă cele mai importante noutăţi din industria decoraţiunilor interioare, inovaţie aplicată, în creaţie şi design aplicat. Firmele şi specialiştii, din domeniu, vor lua parte la seminariile organizate pe parcursul evenimentului, vor avea întâlniri de lucru cu asociaţii de profil, firme de distribuţie, atât din Italia, cât şi din alte ţări, din afara spaţiului comunitar. Astfel, se pot crea reale posibilităţi pentru creşterea exporturilor şi pentru identificarea unor noi oportunităţi de atragere de investiţii în ţara noastră.

citeşte TOT articolul - CLICK  aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu